Сільська рада
с. Великий Житин, Рівненського р-ну, Рівненської обл.

День Перемоги

 

 

Ми йшли до тебе, Перемого !

 

Чи мало свят дарує нам весна

 

Як рідний дім – повернення з дороги

 

Та є найбільш хвилюючим для нас

 

Величне свято Перемоги

 

XXI століття . усе далі і далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни

 

 

Але кожного року 9 травня ми відзначаємо День Перемоги,і ніколи не згасне пам’ять про всіх тих,хто поліг у боях,хто віддав своє життя для нашого щастя. Мітинг – реквієм та свято пам’ті полеглих у Великій Вітчизняній Війні, які пройшли у Великому Житині- це лише часточка великої данини пошани полеглим .

 

Можливо прочитавши цю статтю скажуть : «О,знову пишуть про себе . Але як не написати ,якщо вечір пам*ті пройшовши не залишивши нікого байдужим ,глядачівиходили з зали зі сльозами на очах»

 

Свято розпочали виступом першого заступника голови районної ради Загинея Юрія Васильовича.

 

Приємно і те ,що до свята приєдналася Маложитинська  ЗОШ зі своїми чудовими танцювальними номерами «Яблучко» та «Я україночка»,глядачі дякували бурними оплескеами та вигуками браво. Звичайно,великий поклін Вікторії Василівні за її титапнчний труд.

 

Але ізюменкою свята булла вистава «А зорі тут тихі ,тихі» це перший дебют на сцені молодих людей драматичного гуртка «Ровесник» :Ілони Телефюк,Анни Кравчук,Каріни Прокопчук,Юлії Коровай,Ольги Войтюк та їхнього командира Романа Кравчука.незважаючи ,що для них це було не легко: сесії,екзамени,але вони щовечора збирались на репитицію під пильним оком керіваника Світлани Василівни . Своїм виступом нікого не залишили байдужими .Так і тримати і на далі !

 

Заворожив своїм виступом Житинський «Паворотті» Григорій Васильович ,який виконав  музичну композицію « На безеимянной висоте».Приємно було спостерігати за виступом вчителької англійської мови Великожитинської ЗОШ іванни Георгіївни «Огоньок».

 

Також Юра Антонюк зіграв на баяні музичну композицію на воєнну тематику ,а дівчатка Кусік Олена та Левчук Марія прочитали вірші .

 

Висловлюємо теплі слова подяки педагогу організатору – Валентині Миколаївні .

 

Як завжди ,не залишили своє увагою і гурт «купала » з новими композиціями «Не ламай калину » , «Виростеш ти сину » , «П*є журавка воду».

 

Надали слово і найменшому поколінню ,тобто діткам драматичного гуртка  «Зернятко»,які зіграли виставу  «Зайчикова хатка».

 

Приєчмно ,що з вуст дітей лунав заклик : «Ліс –це наша затишна оселя!Бережіть  це все малята!»

 

Ведучою цього дійства була Мамчур Зоряна .

 

Отже ,свято вдалося .Молодці !

 

І тут прозвучала подка голови : «Ми пам’ятаємо тих,хто,не шкодуючи власного життя ,захищав власну землю ,наше сьогодення . Прийміть найщиріші побажання,міцного здоров’я ,затишку та благополуччя . Мирного неба Вам та Вашим родичам !  »