Сільська рада
с. Великий Житин, Рівненського р-ну, Рівненської обл.

Година землі

 

Про проведення в Україні

щорічної кампанії Година Землі 2016

 

19 березня 2016 року за ініціативи Всесвітнього фонду природи (WWF) проводиться акція «Година Землі 2016».

Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме вимкнути світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

Ця кампанія увінчалась безпрецедентним успіхом, який отримав високу всебічну оцінку і суспільне визнання у попередні роки. До неї приєдналися 7000 міст у 172-х країнах світу.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Це дасть можливість кожному громадянину України зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.

Великожитинська сільська рада просить підтримати ініціативу проведення цієї екологічної акції шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими, о 20-30 год. 19 березня 2016 року
на одну годину.

Закликаємо всіх жителів населених пунктів сільської ради взяти на себе соціальну відповідальність і долучитися до спільної кампанії задля чистого довкілля…

 

 

 

З повагою
та надією на підтримку                                    Адміністрація