Сільська рада
с. Великий Житин, Рівненського р-ну, Рівненської обл.

У День народження поліції, сьогодні, четвертого липня у селі Великий Житин керівники Нацполіції Рівненської області відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме територію Шпанівської об’єднаної територіальної громади.

NoneNoneNone

Станція створена з метою поліпшення реагування на виклики та повідомлення громадян, адже службу тут нестимуть екіпаж групи реагування патрульної поліції та два дільничні офіцери, який обслуговують дев’ять навколишніх сіл. Громадянам, більше не потрібно їхати в обласний центр, аби подати заяву про правопорушення чи інші події.

«Така станція значно поліпшить час реагування на виклик, а відтак вчасно надавати допомогу, тим хто ї потребує,— зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький.

Крім того, начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой повідомив, що на дільниці базуватиметься і новостворене громадське формування по охороні публічної безпеки та порядку.

«Це найкращий подарунок до Дня поліції, — ділиться позитивними враженнями Володимир Рой. — Тут створені належні умови для праці, кабінет оснащений необхідною оргтехнікою, тож поліцейські разом із членами громадського формування службу нестимуть ще ефективніше».